Paul Broeckx, Mol, Paul Broeckx Mol, Mol, fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, trek, kinderfietsen, e-bikes, elektrische fietsen, racefietsen, fiets accessoires

DOMANE SLR

Waarom Domane?
De Domane met IsoSpeed heeft het allemaal: Verschroeiende snelheid, ongelofelijk racecomfort en stabiliteit, zelfs op de slopende keien van Vlaanderen en Roubaix.

DOMANE_1

Isospeed decoupler voor
De innovatieve IsoSpeed decoupler aan de voorzijde geeft een perfect soepel en uitgebalanceerd rijgedrag zodat je sneller, langer en harder kunt rijden. Door de stuurbuis onafhankelijk van de balhoofdbuis te laten draaien, biedt de IsoSpeed aan de voorzijde 10% extra flexibiliteit ten opzichte van traditionele racefietsen. IsoSpeed aan de voorzijde vermindert de impact van harde klappen en trillingen zonder dat de efficiëntie en de controle eronder lijden.

DOMANE_2

Verstelbare IsoSpeed achter
De IsoSpeed-technologie van Trek versoepelt het rijden op de ruwste wegen en door het efficiënte en comfortabele rijgedrag krijg je meer snelheid en betere prestaties. De verstelbare IsoSpeed aan de achterzijde maakt het mogelijk om de mate van flexibiliteit op je persoonlijke rijstijl en het terrein af te stellen, waardoor je kunt kiezen uit een stijvere of meer comfortabele fiets in vergelijking met de huidige Domane. De totale toename in verticale flexibiliteit is 14% als de schuifregelaar in de laagste stand staat.

 

DOMANE_3

Bontrager IsoCore stuur
Het Bontrager IsoCore stuur verbetert de demping van hoogfrequente trillingen. Een speciale dempende laag materiaal aan de binnenzijde van het OCLV carbon vermindert de trillingen met 20% ten opzichte van standaard carbon sturen.

DOMANE_4

Extra ruimte voor de banden
Door de extra ruimte voor de banden komt de Domane op plekken waar geen enkele andere racefiets ooit is geweest.  De Domane SLR is verkrijgbaar in een variant met velgremmen en schijfremmen die beide meer bandenvrijheid dan voorheen hebben.