Paul Broeckx, Mol, Paul Broeckx Mol, Mol, fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, trek, kinderfietsen, e-bikes, elektrische fietsen, racefietsen, fiets accessoires

MADONE

De nieuwe Madone is de ultieme samensmelting van kracht, aerodynamica, rijkwaliteit en integratie. Er is geen ander oordeel mogelijk: de eerste echte superfiets is een wonder van racefietstechniek. Elk detail van de Madone is ontwikkeld met het oog op toekomstige prestaties, rijkwaliteit, en efficiëntie. Elke watt aan vermogen die jij levert wordt gebruikt om de concurrentie te vermorzelen.

Kenmerken

  • Geavanceerde aerodynamica – De Madone zet nieuwe standaards voor aerodynamische prestaties en verslaat elke racefiets op de weg én in de windtunnel.
  • Madone IsoSpeed – De revolutionaire Madone IsoSpeed decoupler is volledig geïntegreerd, biedt ongekende aerodynamica, ongeëvenaarde verticale doorbuiging en ultieme rijeigenschappen.
  • Ride Tuned prestaties – Tot de limiet geteste, maatspecifieke Ride Tuned prestaties zorgen voor de ultieme balans tussen snelheid, kracht en stuurgedrag, onafhankelijk van de framemaat waarop je rijdt.
  • Ongekende integratie – Elk element van de Madone is gericht op het ultieme doel: nog nooit eerder vertoonde integratie om de prestaties te verhogen waardoor de Madone de snelst en meest geavanceerde keuze op de weg is.