GPS Tracker Bosch-kenmerken:

dit is inbegrepen in de set:

  • een GPS-tracker Bosch met geïntegreerde simkaart
  • Bosch-verbindingskabel – compatibel met alle Bosch-systemen
  • een extra batterij met een capaciteit van 1.000 mAh
  • dubbelzijdige montagelijm voor veilige GPS-trackerbevestiging
  • geschikte kabelbinders voor het bevestigen van de verbindingskabel
  • gratis smartphone-app – https://powunity.com/app
  • GPS-gegevens gratis in het eerste jaar

Datatransmissie voor de GPS Tracker Bosch is het eerste jaar gratis – in alle landen van de Europese Unie.

De GPS-tracker is geïntegreerd in het EU-brede datanetwerk met de geïntegreerde simkaart. Dit betekent dat u de locatiecoördinaten van uw e-bike op elk moment in de EU kunt zien *.In geval van diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem actief en stuurt het onmiddellijk een alarm naar uw smartphone. In welk EU-land u zich ook bevindt. De overdracht van de GPS-gegevens wordt gerealiseerd via GPRS en GSM.
Voor het eerste jaar betaalt BikeTrax de kosten voor gegevensoverdracht. Nadat het eerste gratis jaar is verstreken, bedragen de kosten voor gegevensoverdracht € 3,95 per maand. Er is geen contract binding !

Gegevensgebruik kan ook gemakkelijk maandelijks worden geactiveerd met behulp van de gratis smartphone-app. Als u de GPS Tracker Bosch alleen in de zomermaanden wilt gebruiken, kunt u dit eenvoudig doen door met uw vinger te vegen.

Waarom GPS-tracker Bosch gebruiken?

De GPS Tracker Bosch van BikeTrax is momenteel de beste GPS-diefstalbeveiliging die beschikbaar is voor alle e-bike-eigenaren. De GPS-tracker is onzichtbaar in het motorhuis geïnstalleerd. Dankzij de minimale installatieafmetingen past de GPS Tracker Bosch in alle gangbare Bosch e-bike-motormodellen.
Uw routes worden dagelijks geregistreerd en opgeslagen in het routedagboek, inclusief afstand, gemiddelde en maximale snelheid. De export vindt plaats als een gpx-bestand. U kunt uw gebruikersprofiel op elk aantal apparaten gebruiken. Dit betekent dat familie en vrienden ook kunnen zien waar u bent of een diefstalalarm kunnen krijgen.

Installatie van de GPS Tracker Bosch

Normaal gesproken is de GPS-tracker verbonden met de batterij van uw e-bike om de stroomvoorziening te garanderen. Wanneer de batterij van de e-bike wordt uitgeschakeld of verwijderd, blijft de extra batterij van de GPS Tracker de energie leveren die nodig is voor monitoring.
De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en maximaal 3 weken voor stand-by werking. De extra batterij wordt onmiddellijk na het inschakelen van uw e-bike opgeladen. Het duurt ongeveer 1,5 uur om op te laden van 0 tot 100%.

GPS-tracker webplatform

Op het GPS-webplatform kunt u eenvoudig GPS-tracking besturen en monitoren met behulp van een pc, laptop of notebook. U krijgt alle informatie over de locatie van uw e-bike in realtime en kunt de afgelegde routes bekijken.

* inclusief Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen

De BikeTrax Fiets GPS-tracker voor Bosch is vooral geschikt voor installatie in e-bikes met Bosch-aandrijving.
Dit product is de winnaar van de Design & Innovation Award